Які продукти слід вживати на сніданок, щоб нормалізувати рівень холестерину

Їжа / Здоров'я
841
0
Які продукти слід вживати на сніданок, щоб нормалізувати рівень холестерину


Що потрібно з'їсти на сніданок, щоб холестерин перестав бути загрозою для організму?

Є низка продуктів, які варто вживати, інформує Ukr.Media.



Яйця

Яйця, зокрема яєчний білок, дуже корисні наявністю таких мінералів і вітамінів, як селен і рибофлавін. Вони перешкоджають не тільки утворенню холестеринових бляшок, але і схудненню.

Йогурт

Даний продукт багатий цінним для організму білком, який в ранковий час доби засвоюється найкращим чином.

Багато досліджень показують: вживання на сніданок йогурту провокує зниження інтересу до шкідливих закусок, що прискорює утворення холестеринових бляшок.

Кава

Кофеїн, що міститься в будь-яких кавових напоях, сприяє спалюванню жиру, а також прискоренню метаболізму.

Якщо пити каву вранці в розумному дозуванні, холестеринові бляшки і жирові відкладення почнуть ефективно розщеплюватися.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.