Свіжий оселедець визначайте за черевцем і розсолом

у номері / споживач
4 783
0
Смачний оселедець на ринку вибрати досить нескладно. Кілька зовнішніх ознак розкажуть і про жирність, і про свіжіть, і про інші смакові властивості оселедця.
– Ось подивіться на очі риби, вони червонуваті, такий оселедець слабосолений, – пояснює пані Ольга, продавець із ринку "Центральний".
Свіжа, правильно засолена рибка повинна мати світле черевце, а не жовтувате, і тим паче без темних смуг. Розсіл повинен бути досить прозорий. У мутному або в’язкому розсолі оселедець не може бути хорошої якості. Свіжість оселедця можна визначити, якщо трохи на нього натиснути пальцем: якісна риба – пружна. А м’яку взагалі краще не купувати.
Якщо до смаку жирніший оселедець, пані Ольга радить купувати рибу з молочком і широкою формою тулуба.
Вікторія УГОРСЬКА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.