Користь свіжовижатих соків спростована

Ваше здоров'я / Новини
1 170
0
Користь свіжовижатих соків спростована

Вживання фрешів повинне відповідати потребам організму.

Фреші, які завжди вважались джерелом вітамінів, виявились корисними далеко не у всіх випадках. Для того, щоб розуміти коли варто вживати фреші, а в яких випадках від них краще відмовитись слід зрозуміти яку користь та шкоду вони здатні принести.

Вживати фреші, щоб замінити будь-яку їжу не варто, а особам з гастритом або шлунковою виразкою вживання фрешів взагалі заборонене. Безперервно пити свіжовижаті соки не рекомендується довше, ніж два тижні.

Доведено, що цукор, який міститься у фруктах дуже швидко всмоктується у кров. Постійне вживання солодких свіжовижатих соків може призвести до утворення діабету. Також варто утриматись від вживання фрешів алергікам, проте обмежувати слід вживання лише соків з тих продуктів, які викликають симптоми алергії.

Якщо грамотно вживати той чи інший сік, обмежуючи себе у тих фрешах, які протипоказані за станом здоров'я, то загалом вживання фрешів принесе користь організму.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.