Чи варто вживати йогурти

Ваше здоров'я / Новини
960
0
Чи варто вживати йогурти

Живі бактерії допомагають у вирішенні важких хвороб.

Йогурти дійсно корисні. До такого висновку прийшли вчені з Лондона. Напої на основі йогурту, що містять живі бактерії, покращують роботу травної системи, а також допомагають у вирішенні таких проблем, як діабет і ожиріння.

Вперше дослідники вивчали, яким саме чином пробіотики впливають на мікроорганізми травного каналу, які відіграють істотну роль в нашому метаболізмі ( обміні речовин). Порушення цих мікроорганізмів є причиною ряду захворювань, включаючи діабет другого типу.

Вони відкрили, що вживання пробіотиків з живими бактеріями змінює структуру мікроорганізмів. За висловом провідного дослідника Імперського Коледжу Лондона Джеремі Ніколсона, живі бактерії " вступають у діалог " з мікроорганізмами травної системи.

Ніколсон і його команда дослідників сподіваються, що їх відкриття приведе до створення пробіотиків із спеціальними формулами, призначених для різних типів обміну речовин і спрямованих на вирішення конкретних проблем зі здоров'ям.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.