Чим небезпечна спека

Ваше здоров'я / Новини
914
0
Чим небезпечна спека

Краще не зловживати смаженою їжею.

Під час спеки більшість людей стають млявими та постійно відчувають втому. Інколи спека навіть може викликати головний біль чи інші серйозні порушення самопочуття. Проте є ряд секретів, які допоможуть зберегти добре самопочуття навіть за найвищих температур.

Під час спеки найбільше проблем виникає з діяльністю серцево-судинної системи, що у ряді випадків може призвести до серйозних наслідків. Для того, щоб попередити проблему слід приймати но-шпу при першому ж погіршенні самопочуття.

Допомогти судинам можна і за допомогою більш натуральних способів, наприклад, таких як банан, ягідні морси та соки, ягоди, м'ята, лимони або ж шпинат.

Не варто перенавантажувати травну систему їжею, яку він не здатен активно перетравлювати. Так, краще не зловживати смаженою їжею та стравами з значною кількістю приправ.

Щоб краще спати після важкого спекотного дня слід відмовитись від важких страв на вечерю. Найкраще вечеряти кисломолочними продуктами, фруктами або салатами з овочів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.