Чим загрожують сосиски

Ваше здоров'я / Новини
745
0
Чим загрожують сосиски

Краще з'їсти шматок м'яса.

Звісно, легше придбати пакет сосисок, зварити і не морочитись із тим, щоб готувати щось поживніше і суттєвіше. Однак, лікарі переконують що сосиски їсти не те що шкідливо - небезпечно!

У тих, хто часто вживає в їжу м'ясо, що пройшло певну виробничу обробку, наприклад, сосиски, ковбаси, напівфабрикати, ймовірність виникнення раку підшлункової залози набагато вища, ніж у тих, хто харчується звичайним м'ясом.

Шведські вчені провели дослідження, в якому взяли участь 6643 людини.

Результати його засвідчили, що кожні 50 грамів переробленого м'яса підвищують ризик раку підшлункової залози на 19%.

Керівник дослідження професор Сюзана Ларсон вважає, що більшість людей навіть не підозрюють, скільки шкідливого м'яса вони їдять.

Вона нагадує, що "причиною раку підшлункової залози можуть стати гамбургери, котлети в кафе і ресторанах, ковбаса, різні м'ясні інгредієнти салатів... 100 грамів такого м'яса - це зовсім небагато, це бекон в ранковій яєчні, два хот-доги або ж один великий гамбургер".
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.