Як правильно харчуватися під час Великого посту

Ваше здоров'я / Новини
1 048
0
Як правильно харчуватися під час Великого посту

Великий піст – час, коли можна почати нове життя, внісши в харчування корисні для здоров'я правила.
1. Їсти необхідно чотири рази на день, з інтервалами чотири години.
2. Не пропускайте сніданок. Це найважливіший прийом їжі за день.
3. Не пийте воду під час їди. Воду можна пити тільки за півгодини до їди.
4. Коли ви їсте, ваш шлунок повинен бути наполовину заповнений їжею, на чверть – водою, яку ви випили за півгодини до їди. І ще чверть повинна бути порожньою, щоб краще засвоювалася їжа.
5. Їжте тільки свіжоприготовану їжу і робіть це в спокійній обстановці, без поспіху.
6. Використовуйте кухонний посуд з нержавіючої сталі, чавуну, глиняний або керамічний. Позбавтеся від алюмінієвої або забезпеченої антипригарним покриттям.
7. Не переїдайте і не їжте дуже мало.
8. Уникайте прийомів їжі і перекусів, як мінімум, за три години до сну.
9. Їжа повинна бути смачною і легкозасвоюваною.
10. Їжте сидячи і насолоджуйтеся товариством ваших коханих і друзів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.