Фрукти знижують ризик розвитку депресії

Ваше здоров'я / Новини
1 070
0
Фрукти знижують ризик розвитку депресії

Достатньо з'їдати, щонайменше, два фрукти на день, щоб уникнути депресії.
Це з'ясували вчені з Університету Квінсленда. У дослідженні взяли участь 6000 жінок з Австралії, передає SBS. Жінки, які вживали, як мінімум, дві порції фруктів на день, рідше страждали від депресії, ніж ті, хто їв менше фруктів.
Дослідники не виявили зв'язок між споживанням овочів і депресією. Вони відзначають: необхідні подальші дослідження відмінностей між фруктами й овочами. На думку вчених, різниця зумовлена тим, що у фруктах, на відміну від овочів, міститься багато протизапальних з'єднань і антиоксидантів, таких як ресвератрол.
В іншому дослідженні, проведеному раніше, 33,5% людей з високими показниками психічного благополуччя з'їдали на день мінімум п'ять порцій овочів і фруктів. Вони оптимістично дивилися на речі, відчували радість, були впевнені в собі, мали добрі стосунки з оточуючими і могли швидко відновлювати душевні сили. Серед людей, які з'їдали менше однієї порції, таких було тільки 6,8%.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.