Рослинні жирні кислоти такі ж корисні, як і сполуки з риби

Ваше здоров'я / Новини
874
0
Рослинні жирні кислоти такі ж корисні, як і сполуки з риби

Жирні кислоти з рослинних джерел такі ж корисні, які і сполуки з риби.
Відомо: ейкозапентаєнова кислота й докозагексаєнова кислота, одержувані з риби, дуже ефективні для підтримки здоров'я. Але вчені рідко звертали донедавна увагу на рослинні кислоти, пише Zee News.
Нарешті були розставлені всі крапки в цьому питанні. Отже, щоб отримати "плюси" від жирних кислот першої групи, потрібно приймати риб'ячий жир і морепродукти. Це підтверджено не раз під час експериментів. Щодо альфа-ліноленової кислоти, то її можна знайти в лляному насіння і олії льону, а також в рослинних оліях та деяких горіхах.
І цю кислоту досліджували мало. Зокрема здійснювали обмежені експерименти з контрольною і основною групами. Але, згідно з останнім детальним аналізом, рослинна кислота нічим не поступається іншим кислотам за ефективністю запобігання розвитку хвороб серцево-судинної системи. Це відкриття значно збільшує вибір перед людьми, які намагаються харчуватися правильно.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.