Картопля не перешкоджає процесу схуднення

Ваше здоров'я / Новини
735
0
Картопля не перешкоджає процесу схуднення

Фахівці з Америки (місто Іллінойс) під час дослідження довели: картопля не перешкоджає процесу схуднення, а в деяких випадках навіть сприяє скиданню зайвих кілограмів.
Спочатку вчені розділили 90 добровольців на три групи. Перша група в рамках дослідження їла продукти з високим глікемічним індексом, стежачи за кількістю споживаних калорій. Друга група – їжу з низьким глікемічним індексом (овочі, певні фрукти). При цьому люди могли з'їдати великі порції. Третя група не стежила за калоріями і глікемічним індексом продуктів, вибудовуючи здорове харчування за індивідуальною схемою.
Об'єднував добровольців один продукт – звичайна картопля. Її люди споживали до семи разів на тиждень. Результати дослідження здивували, ступінь схуднення в усіх групах була однаковою. Вчені припускають, що інформація про шкоду картоплі для тих, хто худне, перебільшена. Для здорової та поступової втрати зайвих кілограмів необхідно правильне харчування і щоденні фізичні навантаження.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.