Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Ваше здоров'я / Новини
632
0
Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Необроблене м'ясо не містить канцерогенів та інших токсичних продуктів.
Чоловіки, які регулярно їдять оброблене червоне м'ясо, ризикують отримати серцеву недостатність і в підсумку померти.
Шведські дослідники стверджують, що чоловіки, які з'їдали по 2-3 скибочки шинки або салямі, або хотдог щодня, тим самим підвищували на 28 відсотків ризик серцевої недостатності, і більш ніж удвічі – ризик смерті внаслідок захворювань серця, порівняно з чоловіками, які їли менше обробленого м'яса.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.