Контроль смакових рецепторів збільшує тривалість життя

Ваше здоров'я / Новини
925
0
Контроль смакових рецепторів збільшує тривалість життя

Вчені довели, що ці рецептори роблять свій внесок у загальну тривалість життя людини, пише The Times of India. Дані були встановлені під час експерименту із плодовими мушками. Якщо відключити смакові рецептори, то можливий контроль тривалості життя комах. Вчені підтвердили припущення: гіркі продукти знижують тривалість життя, а солодкі збільшують цей показник. Дуже важливий показник – розпізнавання смаку води. Якщо мушка не могла розпізнати цей смак, вона жила на 43% довше, ніж зазвичай.
Дані, отримані в рамках дослідження, доводять вплив сенсорного сприйняття на здоров’я, розповідає Скотт Плетчер з Університету Мічигану. Втрата смаку провокує перебудову організму. Тіло починає адаптуватися до відчуття браку інформації й життєво важливих речовин. У підсумку змінюється вибір продуктів харчування й поведінка організму.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.