Продукти з низьким вмістом жиру провокують набирання ваги

Ваше здоров'я / Новини
989
0
Продукти з низьким вмістом жиру провокують набирання ваги

У більшості випадків це звичайний цукор. За надлишку глюкози в організмі швидко утворюється жирова тканина, збільшується ризик розвитку цукрового діабету, хвороб серця й судин. Учені відзначають: навіть жири небезпечні не так сильно, як вуглеводи. Дані довели німецькі вчені майже 100 років тому. Інтерес до жирів почався в 50-х роках, коли лікарі вперше спробували скласти ідеальне співвідношення трьох поживних речовин. Відтоді норми змінюються. Зараз, наприклад, людина споживає на 25% більше вуглеводів, ніж 40-50 років тому.
Розглянемо ситуацію із заміною жирів вуглеводами. Знежирений соус для салату "Цезар" містить у своєму складі в 12 разів більше вуглеводів, ніж стандартний соус. Знежирений сир "Філадельфія" – удвічі більше цукру, ніж традиційна версія. У кафе "Старбакс" популярністю користується бананово-шоколадний кекс, який є справжньою вуглеводної бомбою. В одній порції кексу міститься 50 грамів цукру.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.