Компонент червоного вина перешкоджає старінню

Ваше здоров'я / Новини
1 023
0
Компонент червоного вина перешкоджає старінню

Серія експериментів на лабораторних мишах, проведених під керівництвом професора Сінклера, показала, що головний компонент вина – ресвератрол таки впливає на клітини організму. Можна не сумніватися, що він може активізувати клітинні функції, роблячи організм більш стійким перед процесом старіння. Щоправда, у червоному вині рівень ресвератрола вкрай невисокий. У літрі напою міститься 2-12.6 мг ресвератрола, водночас як омолоджувальний ефект настає, якщо доза ресвератрола перевищує 250 мг.
Але фахівці шукають технології, які допоможуть отримувати ресвератрол з вина в такій кількості і в такому вигляді, які будуть "програмувати" організм людини на довголіття без необхідності споживати вино літрами. Інформація про користь помірного споживання червоного вина з'являється регулярно. Втім, періодично публікуються дослідження, що спростовують висновки про корисність цього алкогольного напою.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.