М’ясо виявилося небезпечнішим, ніж цигарки

Ваше здоров'я / Новини
1 098
0
М’ясо виявилося небезпечнішим, ніж цигарки

Подібні показники фіксуються в завзятих курців, які щодня палять до 20 цигарок.
У дослідженні взяли участь понад 6,3 тисячі осіб, які старші 50 років. Було встановлено, що в дієті не повинно бути більше 20% білкових продуктів. Під час порівняльного аналізу вчені з’ясували, що багата білками їжа підвищує ризик передчасної смерті на 74%, причому від будь-якої причини, якщо порівнювати з тими людьми, які не зловживають білковими продуктами.
Також у любителів м'ясної дієти був зафіксований більш високий ризик виникнення цукрового діабету.
Також ученим вдалося встановити зв'язок між вживанням великої кількості білкової їжі й зростанням кількості ракових клітин в організмі. У лабораторних умовах було доведено, що зниження кількості білку в раціоні харчування уповільнює ріст злоякісної пухлини.
Експерти рекомендують не вживати більше 0,8 г білку на кілограм ваги, оскільки саме ця пропорція є найбільш врівноваженою й здоровою.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.