Які продукти покращують обмін речовин

Ваше здоров'я / Новини
998
0
Які продукти покращують обмін речовин

Вживайте 6-8 склянок води в день.

Чим активніше в організмі відбуваються обмінні процеси, тим менше ймовірність набрати зайву вагу, який є причиною багатьох захворювань.

Серед хвороб, які можуть розвинутися через зайві кілограми, можна назвати цукровий діабет, гіпертонічна хвороба, серцеві захворювання та багато інших.

Тому дуже важливо, щоб обмін речовин відбувався на достатньому рівні. Прискорити обмінні процеси можна за допомогою щоденного вживання великої кількості води без газу.

Мова йде про 1,5-2 літрів в день або 6-8 склянок.

Обмін речовин можна активізувати за допомогою вживання зеленого свіжозавареного чаю, йогурту, соєвого молока, фруктів (яблуко, грейпфрут), ягід (полуниця, малина), овочів (броколі, шпинат, часник), мигдалю, кави, індички, червоної квасолі, вівсянки, кориці.

Дієтологи рекомендують надавати перевагу необробленій їжі, вживати корисні продукти і не радять купувати готові заморожені обіди, фаст-фуд і інші шкідливі продукти.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.