Українським школам пропонують переробляти харчові відходи

Новини України / новини
1 087
0
Українським школам пропонують переробляти харчові відходи


Міністерство екології та природних ресурсів України та Міністерство освіти і науки України вирішили започаткувати в українських школах культуру сталого споживання, впровадивши в них на державному рівні роект "Компола".

Вже розпочалася реєстрація шкіл, які отримають перші 200 компостерів. Реалізація проекту відбувається за міжнародні кошти.

У 200 закладах, які відповідатимуть умовам конкурсу встановлять компостери для переробки харчових відходів.
Ключовим критерієм при відборі шкіл-учасниць буде мотивація, яку школи-учасниці зможуть продемонструвати в креативному завданні, та відповідність технічним вимогам.

Основна мета проекту – дати додатковий поштовх та ресурс українським школам для розвитку екологічної грамотності учнів, допомогти школярам отримати практичні навички, а не суто теоретичну інформацію, щодо відповідального споживання.

Для реєстрації потрібно перейти за посиланням https://goo.gl/SUFECK. Реєстрація триватиме до 24-го квітня.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.