Апельсиновий кекс: легкий та смачний рецепт

новини / Смачні рецепти
1 236
0

Цей простий у приготуванні апельсиновий кекс - чудовий варіант для тих, хто шукає легку та смачну десертну страву.

Легким та смачним безглютеновим рецептом апельсинового кексу поділився кулінарний блогер Алессандро Вітале.



Інгредієнти
Апельсин – 1 шт.
Мигдальне борошно – 250 г
Цукор – 150 г
Картопляний крохмаль – 85 г
Вода – 80 мл
Розпушувач – 3 ч. л.

Приготування
Закиньте апельсин разом зі шкіркою у блендер і збийте. Додайте всі інгредієнти в кухонний комбайн і перемішайте, поки не утвориться густа паста. Якщо суміш рідка, додайте 1 столову ложку картопляного крохмалю. Викладіть суміш у форму для кексів і випікайте в розігрітій духовці 35-40 хвилин 170°C.

Щоб перевірити готовність, проткніть кекс шпажкою, і якщо вона суха – готовий.

Він може зберігатися в холодильнику близько 4 днів.

Цей кекс не лише простий у приготуванні, але й має корисні властивості завдяки шкірці апельсина, яка є джерелом вітаміну С та інших корисних речовин.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.