Чи смачна їжа у їдальнях: у школах Буковини проведуть анонімне опитування про якість харчування

новини / Новини Чернівців
3 085
0


У школах Буковини проведуть анонімне онлайн-опитування щодо якості харчування.

Про це повідомляє департамент освіти Чернівецької ОВА.



Опитувати будуть учнів, батьків, педагогів.

"Ми хочемо почути вашу думку щодо якості харчування в школах області та вирішити, як можна покращити їжу в їдальнях. Ваша думка надзвичайно важлива для нас, і саме тому, ми проводимо анонімне опитування", - йдеться у дописі.

Завдяки опитуванні хочемо впевнитися, що задоволені якістю і смаком їжі, яку подають у школах.

"Важливо, щоб харчування було збалансованим і сприяло здоров'ю та добробуту дітей.
Ваші коментарі та пропозиції допоможуть нам у пошуку необхідних рішень
для покращення харчування", - зазначають у департаменті.

Опитування триватиме до 25 грудня 2023 року.

Як взяти участь?

Заповніть анонімну анкету за посиланням:

для батьків

для учнів 5-11 класів

для педагогів шкіл


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.