На Хортиці зварили рекордний борщ

новини
1 661
0
Рекордний борщ зварили на вогнищах на острові Хортиця на Запоріжжі. Саме варіння страви на 600 літрів команди з 15 кухарів зайняло понад три години.
У процесі приготування борщу було перечищено 150 кілограмів картоплі, 50 кг капусти, 60 кг буряка, 40 кг моркви. А також 8 кг солі, 6 літрів оцту і 15 кг томатної пасти.

При цьому не забули і про м’ясо – організатори акції не пошкодували грошей на 45 кг курятини.

Страву запоріжців занесено до Книги рекордів України. Попередній рекорд становив 500 літрів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.