Джерело вітаміну: чим корисне арахісове масло

новини / Життя
1 396
0
Джерело вітаміну: чим корисне арахісове масло

Зі слів медиків, арахісове масло – чудовий універсальний продукт. Воно містить ненасичені жири, які можуть стати корисною частиною дієти для підтримки здоров'я серцево-судинної системи.

Також ненасичені жири знижують рівень холестерину у крові і ризик розвитку захворювань серця, передає 24 канал з посиланням на Мaximum.

Арахісове масло є джерелом вітаміну Е, магнію, калію і вітаміну B6. Тож крім профілактики захворювань серця і судин, споживання цього продукту знизить ризик розвитку цукрового діабету II типу.

Але перш, ніж купувати арахісове масло – уважно вивчіть склад та контролюйте порції. Адже дві столові ложки продукту містять майже 200 ккал.

Щодо складу – варто звернути увагу, щоб у переліку було найменше додаткових інгредієнтів, окрім арахісу. Зокрема, це стосується цукру. Також краще не купляти продукти, що містять гідрогенізовані рослинні олії, які не належать до корисних жирів.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.