Як уникнути хвороби Альцгеймера: поради лікаря

новини / Здоров'я
1 652
0
Як уникнути хвороби Альцгеймера: поради лікаря

Хвороба Альцгеймера небезпечна тим, що на останніх стадіях організм людини забуває, як дихати легеням та "битися" серцю, через що настає смерть.

Проте лікар-невролог Олексій Сіделковскій назвав умови, які зможуть знизити ризик виникнення недуги або уповільнити її, пише НВ.

Для цього потрібно займатися розумовою діяльністю – розв’язувати кросворди чи головоломки, грати у інтелектуальні ігри. Такі люди зменшують ризик виникнення хвороби в 2,6 раза.

Для профілактики Альцгеймера необхідно у комплексі вживати Вітамін D і риб'ячий жир. Це допоможе зміцнити нервову систему, покращити пам'ять та запобігти низці неврологічних хвороб.

Необхідно періодично займатися спортом, адже помірні навантаження сприяють хорошому кровопостачанню, тонусу м’язів та повноцінному живленню клітин.

Варто також дотримуватися дієти з низьким глікемічним індексом – їсти нежирне м'ясо, злаки, фрукти та овочі. 200 мілілітрів зеленого чаю на день знижує ризик захворювання Альцгеймером на 54%.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.