Знайомство з продуктом

---
1 748
0
Кальмари продаються у нас сушеними (популярна закуска до пива), консервованими, а також замороженими. Якщо перші два види готові до вживання, то про третій треба дещо знати.

Кальмара розморожують за кімнатної температури або у прохолодній підсоленій воді. Після цього варто зняти шкірку, зануривши на мить в окріп. Відтак – відбити тушку, щоб розм’якли міцні кільцеві м’язи, інакше продукт буде жорстким. Подібно до курячого яйця, кальмар втрачає свої смакові якості від надто тривалої термічної обробки. Варити або смажити його треба 3,5-5 хвилин. Для деяких страв потрібно більше часу, але максимум – 10-15 хвилин.

Варити кальмара можна шматками або цілою тушкою. Класти в киплячу воду.

Смажене філе дуже смачне у клярі. Найкраще нарізати його кільцями.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.