Яке вино подати

---
2 346
0
Загальновідомо, що до риби належить подавати біле вино, а до м’яса – червоне. Але не все так однозначно. Насправді вибір вина залежить не так від продукту, як від способу його приготування. Наприклад, міцно приправлена риба потребує вина з більш насиченим смаком, ніж деякі страви з м’яса.

Зовсім не обов’язково до кожної страви під час обіду пропонувати різні напої. Можна обрати те вино, яке найбільше підходить до головної страви.

Пропонуючи вино до столу, слід пам’ятати, що лише шампанське чи інші ігристі вина попередньо охолоджують. Натомість більшість вин потребують кімнатної температури.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
File engine/modules/daynews2.php not found.


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.